fbpx
BOEK NU

Maak een afspraak

Laat een bericht achter en we nemen snel contact met je op

  zwanger

  Zwangere Fotoshoot

  Tijdens deze zwangere fotoshoot spreken we eerst af in de studio. Hier maken we een keuze uit een van de verschillende jurken die gedragen mogen worden tijdens een zwangere fotoshoot. De keuze is soms lastig omdat je de jurken echt aan moet zien maar uiteindelijk vinden we een jurk die past en prachtig staat. Eerst gaan we naar het park en maken we een aantal foto’s maken in eigen kleding, gewoon zoals ze zijn. Het maakt het voor mij altijd extra leuk als de aanstaande papa ook mee is op fotoshoot. De liefde voor de kleine en voor elkaar is dan bijna voelbaar.

  Dan is het tijd de kledingswitch en gaan we voor een lichtgroen/blauwe  jurk van mii estilo en stappen we in de auto op weg naar het IJsselmeer strandje. Daar aangekomen ben ik meteen erg blij want er is een beetje bewolking. Waardoor het licht echt prachtig en zacht is. Het water is rustig en ik weet nu al dat deze serie weer erg mooi gaat worden….Ik geef tussen het foto’s maken door kleine opdrachtjes zodat de toekomstige ouders zich op hun gemak voelen en dat zie je dan meteen terug in de foto’s.

  Het is nog even afwachten maar over een paar maanden als de kleine is geboren mag ik deze ouders weer op de foto zetten. Ik ben erg benieuwd naar het minimensje die dan met hun meekomt maar eerst mag ik aan de slag met deze mooie zwangerschapshoot!

  Een zwanger en newbornfotoshoot maakt deze bijzonder periode tot een waardevolle herinnering voor altijd!

  Liefs Esther