fbpx
BOEK NU

Maak een afspraak

Laat een bericht achter en we nemen snel contact met je op

  zwanger

  Zwangerschapsfotoshoot

  Zwangerschapsfotoshoot in de bloesemtuin

  Elk jaar mag ik gebruik maken van een prachtige bloesemtuin bij ons in het dorp. Ook dit jaar stond hij er weer prachtig bij! Vanwege de Coronacrisis had ik gekozen voor minishoots op afstand. Gelukkig vonden mijn klanten dit ook een goede optie en had ik al snel een stuk of 10 aanmeldingen binnen. Fijn in deze onzekere tijd dat ik evengoed aan het werk kan. Extra blij was ik met met de aanmelding voor een zwangerschapsfotoshoot. Deze shoot kon ik namelijk mooi in de avond inplannen, wanneer het zonlicht mooi zacht is. Natuurlijk neem ik een aantal van mijn mii estilo jurken mee.

  Heerlijk ook dat het in de tuin rustig is en dat het niet erg is om je even om te kleden. Nog even staan ze wat onwennig voor de camera maar al snel ontstaan er spontane en intieme momenten. Dit zijn de momenten die ik vast moet leggen en waarvan ik weet dat de klant die graag terugziet in de foto. Een groot voordeel van in de avond fotograferen is dat je kunt fotograferen in wat ook wel het ‘gouden uur’ wordt genoemd. Dit is het moment vlak voordat de avond valt en het licht op zijn mooist is. Dat zie ik zeker ook terug in deze foto.

  Wil jij ook een romantische en liefdevolle zwangerschapsfotoshoot? Kijk eens verder op de website van Fotoster of onze stijl bij jou past.

  http://www.foto-ster.nl/zwanger/