fbpx
BOEK NU

Maak een afspraak

Laat een bericht achter en we nemen snel contact met je op

  zwanger

  Zwangerschapsshoot in de avond

  Zwangerschapshoot in de avond

  Op deze mooie zwoele zomeravond ben ik extra blij met deze zwangerschapsshoot in de avond. We starten deze zwangrschapsshoot in de studio zodat er een keuze gemaakt kan worden welke kleding gebruikt gaat worden. In de studio is er genoeg keus in jurken en kleding om de foto’s net dat beetje extra te geven. Deze dame koos voor een mooie jurk van mii estillo en een stijlvolle kimono. Met de jurk beginnen we eerst in het park. Mijn favoriete plek met de gele veldbloemen is elke keer ander als ik er weer kom. Nu zijn de gele bloemen bijna uitgebloeid en komen er paarse bloemen voor terug. Wat het ook mooi doet op de foto.

  Dan is het tijd om naar het IJsselmeer strandje te gaan. Natuurlijk eerst wat foto’s op het strand waar de ondergaandezon de lucht al mooi doet opkleuren. Dan gaat we het water in wat natuurlijk helemaal niet erg is tijdens deze hittegolf van 2020. De lucht is echt geweldig en kleur mooi roze en oranje op.

  Als ik thuis ben en de fotoserie bekijk ben ik weer erg blij. Ik kan dan ook niet wachten en begin meteen met nabewerken wat ze nog mooier maakt. Kortom een blije fotograaf = een blije klant!

  Heb jij nu ook interesse in een zwangerschapsshoot in de avond of overdag, download de brochure

  Liefs Esther