fbpx

Welkom in de intieme wereld van boudoirfotografie.

Een boudoirshoot is een fotoshoot speciaal voor de vrouw. Bij boudoirshoot draait het om vrouwelijkheid. Je op en top vrouw voelen en een boost voor je zelfvertrouwen met daarbij als resultaat stijlvolle foto’s. Ook tijdens je zwangerschap kan je een boudoirshoot inplannen zo maak je een blijvende herinnering aan deze bijzonder periode uit jouw leven.

Natuurlijk is het best even spannend om jezelf zo ‘bloot’ te geven maar we bouwen het rustig op. Jij bent de baas tijdens de shoot en je doet wat voor jou fijn voelt. We door middel van minimaal zacht licht op zoek gaan naar de mooiste versie van jezelf. Pas als jij je op je gemak en vertrouwd voelt dan kunnen we samen de mooiste plaatjes creëren.

Ons starttarief

1 uur fotografie
195
  • Inc 8 digitale foto's en de mogelijkheid om extra foto's te bestellen
  • Twee verschillende settings
  • Klantengalerij met 20-25 foto's om uit te kiezen
Basis

Onze stijl & aanpak

Bij fotoster begrijpen we dat elke vrouw een uniek verhaal te vertellen heeft en we streven ernaar om dat verhaal te vangen in prachtige beelden. 

Zacht en verfijnd licht

Het geheim achter de boudoirfoto's bij ons is het gebruik van zacht licht. We geloven dat licht een cruciale rol speelt in het benadrukken van de natuurlijke schoonheid van elke vrouw. Als fotograaf weet ik hoe het licht op de meest flatterende manier  gebruikt kan worden, waardoor een sfeer van zachtheid en elegantie ontstaat. Of het nu natuurlijk licht is dat door een raam stroomt of kunstlicht dat zorgvuldig is gearrangeerd, we creëren een setting die jou op je best laat uitkomen.

Onze aanpak

Ter voorbereiding van de shoot kan je eerst zelf al even op internet kijken naar foto's en poses die jij wel of juist niet mooi vind. Ook is het leuk om voor de shoot nog nieuwe lingerie te kopen zodat je je tijdens de shoot nog mooier voelt.

Tijdens de shoot krijg je genoeg aanwijzingen en kan je tussendoor al even kijken naar het beeldmateriaal. Meestal valt dan de spanning ook een beetje weg. De poses kunnen soms best wat van je vragen maar we gaan op zoek naar de poses waarop jouw lichaam het mooist in beeld komt.

Zodat jij met nog meer zelfvertrouwen de studiodeur uit loopt.

 

Program Image