fbpx

Trouwen in het buitenland, een droom die uitkomt...

Je droomt al jaren van een sprookjeshuwelijk, maar hebt nog niet de perfecte locatie gevonden om deze bijzondere dag te vieren. Waarom zou je jezelf beperken tot de traditionele trouwlocaties als de wereld vol prachtige bestemmingen is die wachten om ontdekt te worden? Trouwen in het buitenland is niet alleen romantisch, maar het biedt ook een unieke en onvergetelijke ervaring voor jou en je partner. Bovendien, met de juiste bruidsfotografie en bruidsvideografie, kun je deze magische momenten voor altijd vastleggen.

Onze stijl & aanpak

Naast bruidsfotografie is bruidsvideografie een andere essentiële component om de magie van je bruiloft vast te leggen. Terwijl foto's momenten vastleggen, vangt videografie de beweging, geluiden en emoties van je trouwdag op een levendige en meeslepende manier. Van de geloften die je elkaar toezegt tot de lachende gezichten van je gasten, bruidsvideografie legt de energie en opwinding van je bruiloft vast op een manier die foto's alleen niet kunnen evenaren. Met een professionele bruidsvideograaf kun je je bruiloft herbeleven telkens wanneer je de beelden bekijkt, waardoor je keer op keer wordt meegenomen op een emotionele reis terug naar die bijzondere dag.

Onze aanpak

Bij Fotoster geloven we in een persoonlijke aanpak. We beginnen met een kennismakingsgesprek om jullie wensen en verwachtingen te begrijpen. Op de grote dag zelf werken we discreet, zodat jullie je kunnen concentreren op het vieren van de liefde. We vangen niet alleen de traditionele momenten, maar ook de kleine details en spontane gebeurtenissen die jullie dag uniek maken

Kortom, trouwen in het buitenland biedt de perfecte gelegenheid om je droomhuwelijk werkelijkheid te maken op een unieke en onvergetelijke manier. Met de toevoeging van hoogwaardige bruidsfotografie en bruidsvideografie, kun je er zeker van zijn dat de magie van je bruiloft voor altijd wordt vastgelegd in prachtige beelden en betoverende video's.

Natuurlijk brengen wij jullie huwelijk in het buitenland graag in beeld. Elke destination wedding is uniek. Wij maken hier dan ook een voorstel voor op maat. De uiteindelijke kosten voor het vastleggen van jullie bruiloft in het buitenland hangt af verschillende factoren zoals de locatie/reiskosten, het aantal shootdagen. 

 

Program Image

*In samenwerking met Lovely-moments photo & Videography *