fbpx

Welkom in de liefdevolle wereld van Newbornfotografie...

Gefeliciteerd met de komst van jullie kleintje! De geboorte van een baby is een van de meest bijzondere gebeurtenissen in het leven. Om deze magische tijd vast te leggen, nodigen wij jullie uit voor een newbornshoot – een intieme fotosessie die de tederheid en schoonheid van jullie pasgeboren kindje vastlegt

We zorgen voor een ontspannen sessie, waarin we de tijd nemen om je baby te observeren, te voeden en te knuffelen wanneer dat nodig is.

Onze stijl & aanpak

Onze benadering van newbornfotografie is doordrenkt met liefde, geduld en toewijding.  Of het nu een vertederende glimlach, een liefdevolle blik van de ouders, of de kleine vingertjes en teentjes van de baby zijn, we vangen ze met liefde en zorg.

Zacht en verfijnd licht

Licht speelt een cruciale rol in het creëren van de sfeer van een foto. Onze voorliefde voor zacht en verfijnd licht brengt een dromerige en tijdloze uitstraling aan de newbornfoto's.We maken gebruik van natuurlijk licht om een zachte en warme sfeer te creëren die de natuurlijke kenmerken van jullie baby accentueert. Het resultaat is een reeks foto's die niet alleen prachtig zijn, maar ook de onschuld en puurheid van de pasgeborene weerspiegelen.

Onze aanpak

Bij onze Newbornfotografie begrijpen we dat jullie kleintje uniek is, en daarom streven we ernaar om same blijvende herinneringen te creëren. Elk beeld vertelt een verhaal, vastgelegd met liefde, natuurlijke schoonheid, zachte aanraking en lichte pracht. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen de magie van jullie newborn's eerste dagen vastleggen.

 

Program Image

Ons starttarief

incl 8 digitale foto's
250
  • Incl 8 digitale foto's en de mogelijkheid om extra foto's bij te bestellen.
  • Newbornfoto's met 2 verschillende settings
  • Klantengalerij met 20-25 foto's om uit te kiezen
Basis