fbpx

Welkom in de waardevolle wereld van familiefotografie.

Op zoek naar prachtige en onvergetelijke foto’s? Of het nu gaat om een fotoshoot met kinderen, het gezin of met de hele familie, ik zorg ervoor dat jullie de mooiste herinneringen voor altijd kunnen koesteren.

Het fotograferen van kinderen is mijn specialiteit. Ik begrijp hoe belangrijk het is om hun ware persoonlijkheid vast te leggen, hun ondeugende glimlach, die speelse blik in hun ogen. Met mijn enthousiasme en geduld creëer ik een ontspannen sfeer waarin kinderen zich vrij voelen om zichzelf te zijn. Of het nu gaat om een sprankelende portretfoto of een spontane actiefoto, ik leg de magie van de kindertijd vast met mijn camera.

Onze stijl & aanpak

Bij Fotoster omarmen we spontaniteit als een kernwaarde van onze fotografie. We moedigen gezinnen aan om zichzelf te zijn, te genieten van het moment en natuurlijke interacties te delen. Of het nu gaat om een spelletje in het park, een gezellige picknick of gewoon knuffelen, we leggen de echtheid van het moment vast, zodat het voor altijd kan worden gekoesterd.

Zacht en verfijnd licht

Licht speelt een cruciale rol in het creëren van de sfeer van een foto. Onze voorliefde voor zacht en verfijnd licht brengt een dromerige en tijdloze uitstraling aan jullie foto's.. 

Onze aanpak

Wij bieden we een scala aan diensten voor familiefotografie. Of je nu op zoek bent naar een gezinsportret, een fotosessie voor een speciale gelegenheid of gewoon een dag in het leven van uw gezin wilt vastleggen, we staan klaar om uw wensen te vervullen. We werken discreet en zorgen ervoor dat u en uw gezin zich op hun gemak voelen tijdens de fotosessie.

 

Program Image

Ons starttarief

1 uur fotografie
195
  • Inc 8 digitale foto's en de mogelijkheid om extra foto's te bestellen
  • Twee verschillende settings
  • Klantengalerij met 20-25 foto's om uit te kiezen
Basis