fbpx
algemeen

Tips voor een newbornshoot

In deze blog deel ik een aantal tips voor het doen van een newbornshoot bij Fotoster

Tip 1) Boek je shoot op tijd!

De meeste newbornshoots worden al geboekt tijdens de zwangerschap. We plannen samen 10 dagen na de uitgerekende datum alvast een datum in onze agenda. Zo voorkom je teleurstelling en ben je alvast verzekert van je plekje! Als de baby te vroeg of te laat wordt geboren kunnen we natuurlijk nog schuiven in de agenda.

Tip 2) Een goede voorbereiding is het halve werk

Zorg dat je voor de newbornshoot goed voorbereid bent. Neem genoeg luiers mee, een extra setje kleding en een lekkere warme omslagdoek. Ook een speentje wil nog wel eens helpen om je kindje rustig te krijgen tijdens de shoot.

Tip 3 ) Zorg voor rust tijdens de shoot

Een newbornshoot bestaat voor het grootste gedeelte uit geduld. Soms noem ik wel eens de verdeling 60% zal de shoot bestaat uit rust en geduld en 40% uit daadwerkelijk foto’s maken. Pas als wij rustig zijn zullen we dit ook uitstalen naar de newborn en komen we tot de mooiste foto’s.

Broertjes of zusjes zijn altijd welkom tijdens de shoot maar hou er rekening mee dat een newbornshoot 2-3 uur kan duren. Dit kan voor een ouder broertje of zusje best lang zijn dus zorg ervoor dat deze tussentijds even met papa ( of oma) naar huis gaat of even iets leuks buten de studio gaat doen dan hou je voor beide kanten de rust.

Een newbornshoot is anders dan een dagje thuis dus het kan zijn dat je baby wat vermoeid is na de shoot. Plan daarom ook geen visite of andere uitjes in na het doen van een newbornshoot.

 

Wil je ook een newbornshoot boeken maak dan snel een afspraak via de contactpagina

Liefs Esther

 

ThePerfectWedding.nl Widget

Fotoster Fotografie 9 uit 1 ervaringen