fbpx
algemeen

Een huwelijk in Italie

Een huwelijk in Italie

Eind maart 2024 was het dan zover, onze reis naar Toscane. Samen met mijn collega Pascalle reizen we af naar Italie voor een toffe bruidsworkshop.

Deze workshop zou ons de juiste inzichten geven voor ons nieuw gestarte bedrijf Lovely moments. Zodat wij ons samen als team verder kunnen ontwikkelen op het gebied van huwelijken in Nederland en huwelijken in het buitenland. Natuurlijk was meteen ook mooie manier om te werken aan onze teambuilding en aan ons portfolio.

Helaas regende het de eerste dag in Sienna waardoor het buitenprogramma letterlijk en figuurlijk in het water viel. Dat was een tegenvaller maar goed dan lekker genieten van het Italiaanse leven met een goede Italiaanse wijn en pasta;-) De volgende dag hadden we een reisdag door Toscane met verschillende stops in kleine dorpjes genoten we van wat dit prachtige landschap ons te beiden had. Toen we bij de locatie aankwamen was het tijd voor een kookworkshop en leerde we de fijne kneepjes van de Italiaanse keuken. Natuurlijk mochten we van onze kookkunsten genieten tijdens het diner.

De start van de ochtend begon al goed met een masterclass van Meral over Destination Weddings. Hierna volgt een bruidsworkshop met echte bruidsparen. We kregen hierbij tips van 2 fotografen om zo nog meer uit onze fotografie te halen en natuurlijk hebben we super mooie beelden kunnen maken. We sluiten de dag af met een Masterclass Marketing van Daan. 

De laatste dag van onze trip gaat de wekker vroeg want wij mogen met de visagist meerijden om foto’s te maken van voorbereidingen van de bruid. Langzamerhand komt er een prachtige bruid tot stand en als de bruidegom dan ook klaar is gaan we samen Sienna in voor de fotoshoot. Een echte City-elopement zo tussen de gebouwen in.

Na deze shoot is het helaas alweer tijd om huiswaarts te keren maar we kunnen terug kijken op een mooie ervaring en wij als team zijn hier alleen maar sterker door geworden. We kunnen samen terug kijken op een mooie ervaring en weten zeker dat wij ook huwelijken in Italie  willen gaan aanbieden. Dus komt maar op met die Destination weddings, of je nu gaat trouwen in Italie, trouwen in Frankrijk, trouwen in Spanje of wil je ergens anders in het buitenland trouwen wij brengen graag jullie destination wedding in beeld.

Neem vandaag nog  contact met ons op voor jullie huwelijk in Italie

Liefs Pascalle & Esther

 

ThePerfectWedding.nl Widget

Fotoster Fotografie 9 uit 1 ervaringen