fbpx
BOEK NU

Maak een afspraak

Laat een bericht achter en we nemen snel contact met je op

  algemeen

  Een boudoirshoot, een beetje spannend

  Dat een boudoirshoot, best een beetje spannend is daar weet ik zelf alles van…

  Omdat ik sinds 2022 ook de boudoirshoot uitvoer in mijn studio vond ik zelf dat ik dit ook mee moest maken. Hoe is het om jezelf letterlijk en figuurlijk bloot te geven? Nou dat is best spannend kan ik je vertellen…

  Het begint al met het zoeken naar de juiste fotograaf. Ik had mijn boudoirfotograaf al snel gevonden en heb hierbij gelet op stijl en locatie. En natuurlijk is het handig als je het werk van de desbetreffende fotografe al een tijdje volgt op social media 😉

  De voorbereiding bestond naast veel beeldmateriaal bekijken ook uit shoppen voor mooie lingerie en zorgen dat ik er er op de dag zelf goed verzorgt uit zag ( make-up, haar, nagels )

  De dag van de shoot was ik natuurlijk best gespannen want ook ik heb mijn onzekerheden dat was voor mij ook een reden om de boudoirshoot te doen. Toen ik eenmaal daaraan kwam werd ik al snel op mijn gemak gesteld. Ik vertelde mijn wensen en samen gingen we aan de slag. Natuurlijk deze ik deze boudoirshoot ook om te ervaren hoe het is om voor de camera te staan als veilig erachter en dat is me zeker goed bevallen.

  Als ik er op terug kijk is het echt een enorme boost geweest voor mijn zelfvertrouwen. Ik ben echt uit mijn comfort zone gestapt met mooie foto’s als eindresultaat wat wil je nog meer! Ook als fotograaf heb ik natuurlijk veel geleerd van deze boudoirshoot. Zo veel dat ik mijn boudoirshoot nu een stuk zekerder aan kan pakken. Ik weet wat ik aan het doen ben en hoe ik tot de mooiste plaatjes van komen.

   

  Wil jij ook ervaren hoe het is om een boudoirshoot te doen?

  Neem dan contact met mij op om je wensen te bespreken.

   

  Liefs Esther