fbpx
algemeen

Nieuw onderdeel van Fotoster – Bride4oneday

Nieuw in de studio van Fotoster Bride4oneday

Hoe het begon…

Moederdag 2022 ging ik als verrassing samen met mijn moeder, zus en schoonzus trouwjurken passen voor de lol. Wij 3-en zijn niet getrouwd maar wilde wel graag onze moeder de ervaring geven hoe het zou zijn om ons in een trouwjurk te zien. Natuurlijk mocht ze dan zelf ook een trouwjurk passen.

Bij de boeking van deze verrassingsdag kwam ik erachter dat de locatie waar we dit wilde doen er mee ging stoppen en er werd maar iemand gezocht om dit over te nemen. Spontaan en impulsief als ik kan zijn dacht ik, zou het niet iets voor mij zijn…Ik zou kunnen combineren in de fotostudio van Fotoster en zo heb ik naast fotografie ook nog een ander bedrijf waar ik plezier en uitdaging uit kan halen. Dus meteen contact gezocht met het bedrijf en mijn hersenspinsels gedeeld. Zo spraken we af om even met elkaar kennis te maken en de voorwaarden te bespreken. Daarvan terug komend bleef het idee in mijn hoofd spelen en zag ik daar echt wel toekomst in. De naam bride4oneday was al snel bedacht en hoe langer ik er over nadacht hoe enthousiaster ik werd.

 

Dus de dag dat wij mijn moeder zouden verassen met het passen van trouwjurken voor de lol bij funnybrides was mijn moeder niet alleen verrast met het uitje maar ook met haar dochter die dit concept op dat moment al gekocht had! Als in een sneltreinvaart was ik dus in het weekend van 28 mei heen en weer aan het rijden vanuit Venhuizen naar Andijk om alle trouwjurken op te halen. Pff dat waren er veel hoor…. Even zag ik door de bomen het bos niet meer en heb ik echt wel even gedacht waar ben ik aan begonnen. Maar nu een paar weken later is alles aardig op orde. Het grootste gedeelte ( 120 stuks ) van de trouwjurken hangt al in de studio en de rest ligt op zolder te wachten op een nieuwe eigenaar. Nu maar hopen dat er klanten komen…

Heb ik al eens verteld dat ondernemer zijn ook iets is met stappen durven nemen en ervoor gaan als je ergens in gelooft, precies dat heb ik dus bij Bride4oneday. Nu maar hopen dat mijn gevoel goed is geweest en dat bruidvoor1dag een succes wordt!

Wie weet zie ik jou binnenkort als bruidje bij mij in de studio? Neem contact met me op of stuur een mail naar info@bride4oneday

Liefs Esther

ThePerfectWedding.nl Widget

Fotoster Fotografie 9 uit 1 ervaringen