fbpx
BOEK NU

Maak een afspraak

Laat een bericht achter en we nemen snel contact met je op

  algemeen

  Wat kost een fotoshoot?

  Wat kost een fotoshoot eigenlijk? Als je graag een fotoshoot wilt doen is dit natuurlijk een belangrijke vraag.  Niet iedereen heeft even veel te besteden daarom werk ik met verschillende pakketten. Dit werk voor mij als fotograaf fijn en voor jou als  klant kan je de kosten van de fotoshoot zo laag of hoog mogelijk houden als je zelf wilt. Ben je benieuwd naar de verschillende pakketten? In de brochure staan de verschillende opties beschreven.

  Een basisfotoshoot voor gezinnen, kinderen en zwangerschap is bijvoorbeeld te boeken vanaf 125 euro hier krijg je dan 4 digitale foto’s voor.  ‘Huh maar 4 foto’s dat is best weinig…’ hoor ik je denken. Natuurlijk maak ik veel meer foto’s. Meestal zet ik er ongeveer 25 voor je in de klantengalerij om hier zelf de mooiste foto’s uit te kiezen. Als je het lastig vind om er 4 uit te kiezen dan kan je natuurlijk altijd meer foto’s bestellen tegen een meerprijs.

  Een newbornshoot is te boeken vanaf 195 euro hier zitten dan 6 digitale foto’s bij ook hier kan je weer extra foto’s nabestellen. Met deze newbornshoot basis ben ik ongeveer 2 uur aan het fotograferen. Er is ook een newbornshoot deluxe dan kunnen de broertjes of zusjes ook mee op de foto. Na deze 2 of soms 3 uur fotografen komt het werk wat voor veel klanten onzichtbaar is.

  De selectie en nabewerking

  Meestal maak ik tijdens een fotoshoots 200-400 foto’s ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  Al deze foto’s moeten stuk voor stuk geselecteerd worden. Welke uiteindelijke in de klantengalerij  komen hangt van veel dingen af. Zijn de kleuren goed, het licht, is de foto scherp genoeg, hoe is de compositie en heeft iedereen de ogen open? Eigenlijk datgene wat voor jou misschien essentieel is, of je mooi op de foto staat, is dus niet het allerbelangrijkste.
  Na de eerste selectie worden alle foto’s nauwkeurig  nabewerkt. Rechtgetrokken, bijgesneden, kleuren worden aangepast, vlekjes worden verwijdert. Als ik tevreden ben over de selectie gooi ik mijn eigen preset over de foto’s waardoor ze allemaal dezelfde sfeer uitstralen. Daarna gaan de foto’s in de klantengalerij en krijg jij via de mail een bericht om de foto’s te bekijken, bestellen en
   te downloaden.

  Als je de foto’s bekeken heb kan je ze bestellen via de website. Misschien heb je wensen voor een mooie fotoafdruk voor aan de wand of een andere mooi fotopoduct, ook dat kan ik voor je regelen!
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

  Zo zie je maar een fotograaf doet veel meer dan alleen maar op het knopje drukken 😉

  Liefs Esther
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀