fbpx
BOEK NU

Maak een afspraak

Laat een bericht achter en we nemen snel contact met je op

  algemeen

  Tips om je op je gemak voor de camera te voelen

  Tips om je op je gemak voor de camera te voelen die iedereen wel kan gebruiken

  We kennen het allemaal wel… Je hebt eigenlijk echt nieuwe foto’s nodig maar de stap om fotoshoot te boeken stel je steeds uit. Ik maak het regelmatig mee dat klanten het niet altijd leuk vinden om op de foto te gaan. Mensen weten niet hoe ze moeten staan, lachen of zich moeten gedragen. Daarom deel ik je hier een aantal tips om jouw te ontspannen voor de camera zodat je op de foto staat zoals je echt bent!

  De voorbereiding

  Het allerbelangrijkste hierin is een goede voorbereiding. Dit speelt een hele belangrijke rol. Van te voren hebben we telefonisch of via de mail contact over jullie wensen. Misschien heb je wel wat voorbeelden van foto’s die je echt mooi vind dan weet ik welke kant jullie tijdens de shoot op willen.  Nadat de shoot geboekt is ontvang je een reservering waar alles instaat om je goed voor te bereiden voor de fotoshoot. Je krijgt van te voren een vragenlijstje die mag invullen zodat ik je voor de shoot al wat beter leer kennen.

  Op zoek naar jullie echte momenten

  Je zou jezelf graag terug willen zien zoals je echt bent, dit hoor ik vaak terug. Dus gaan we tijdens de shoot op zoek naar die echte momenten. Ik speel daarbij in op de ingevulde vragen en geef opdrachtjes zodat de sfeer ontspannen wordt.  Wat zijn de leukste momenten die je samen heb beleeft? Praat er samen over en probeer even terug te gaan naar dat moment. Hoe voelde dat? Vaak met kinderen maak ik ook wat grapjes of doe ik ren of springspelletjes deze zijn altijd favoriet. Zo merken de kinderen ook dat een fotoshoot best leuk kan zijn. Eigenlijk doen jullie gewoon wat jullie altijd samen doen en ik ben op de achtergrond aanwezig om dit voor jullie vast te leggen.

  Dus die gemaakte lach in de camera mag je zo veel mogelijk thuis laten en hoef je dus niet altijd te geven. Want laten we heel eerlijk zijn, de spontane momenten, dat zijn toch niet de momenten die we graag terug willen zien. Om ze zo voor altijd te bewaren!

  En heb ik je over de streep getrokken door deze tips om je op je gemak voor de camera te voelen?

  Neem dan contact met ons op om een afspraak in te boeken.

  Liefs Esther