fbpx
BOEK NU

Maak een afspraak

Laat een bericht achter en we nemen snel contact met je op

  algemeen

  Beste tijd voor een newbornshoot

  Wat de beste tijd is voor een newbornshoot hangt af van een aantal punten

  Is je kindje te vroeg geboren of is de baby ver over de uitgerekende datum hebben geboren? Als je kindje te vroeg geboren is kan de newbornshoot ook wat later worden ingepland. Als je overloopt is het handig om de newbornshoot zsm in te plannen anders is straks je kindje te sterk of te wakker tijdens de shoot. En krijgen we het misschien niet meer in de poses die jij voor ogen hebt.

  De meeste newbornshoots worden al geboekt tijdens de zwangerschap. Zo ben je in ieder geval verzekert van een plekje als de kleine straks geboren is. We gaan dan uit van je uitgerekende datum. Het mooist is als de newbornshoot tussen de 7 en 14 dagen na de geboorte plaatst vind. Waarom zo vroeg na de bevalling vraag je je misschien af? Dit is omdat tijdens deze periode de newbornshoot het gemakkelijkst gaat zonder dat je baby er veel hinder van ondervindt. Je baby is dan nog lekker slaperig en vaak vinden ze de poses waar ze in gelegd worden fijn. Het geeft ze een veilig gevoel wat ze ook een beetje terug doet denken aan de baarmoeder.

  Ik merk zelf dat de beste tijd voor een newbornshoot voor mij 1o dagen na de geboorte is. De meeste ouders zijn dan weer fit genoeg zijn om in de fotostudio langs te komen voor hun newbornshoot. In het eerste contact reserveer ik 10 dagen na de uitgerekende datum een plekje voor de newbornshoot in mijn agenda. Het kan natuurlijk zo zijn dat je eerder of later beval, of dat je nog niet fit genoeg bent dan kunnen we natuurlijk gewoon schuiven met de datum.

  Soms heb ik ook wel eens klanten die al bevallen zijn en dan nog een newborshoot willen reserveren. Als ik ruimte in mijn agenda heb kan ik deze newbornshoot dan inplannen. Wel geef ik altijd van te voren aan dat het zo kan zijn dat de baby ’te oud’ is voor een echte geposeerde newbornshoot. Dus dat ze hun verwachting even bij moeten stellen maar vaak lukt het me even goed om ook na de 14 dagen een mooie newbornshoot af te leveren.

  Wil je nu ook een newbornshoot boeken tijdens je zwangerschap download hier de brochure voor nog meer informatie

  Liefs Esther