fbpx
BOEK NU

Maak een afspraak

Laat een bericht achter en we nemen snel contact met je op

  algemeen

  Een fotoshoot met een pasgeboren baby

  Een fotoshoot met een pasgeboren baby wordt veel al een newbornfotoshoot genoemd. Een newbornshoot voer ik het liefste uit in mijn fotostudio in Grootebroek. Hier heb ik alle spullen bij de hand om een mooie afwisselende serie af te leveren. Afhankelijk van je wensen hou ik er rekening mee dat een newbornshoot soms wel  3 uur kan duren. Tussendoor kan rustig gevoed worden en zorgen we ervoor dat er tijd genomen kan worden om jullie baby in slaap te laten vallen. Als je babytje de rust geeft gevonden en lekker wegdroomt pak ik mijn fotocamera erbij en ‘ begint het echte werk ‘.

  Omdat de meeste baby’s in hun blootje op de foto gaan zorg ik ervoor dat de fotostudio lekker verwarmd is. Ik kan zo nodig nog een extra kruikje bijvoegen. Zo blijft je baby lekker warm en valt het ook gemakkelijk in slaap. Tijdens de shoot zal je baby niet steeds in zijn of haar blootje worden gefotografeerd, ik dek dit netjes af met warme en zachte kleedjes. Soms maken ouders zich zorgen over dat hun kind dan net plast of poept maar he, dat is het risico van het vak. Ik ga na elke shoot altijd met was naar huis, geen probleem.

  Het is handig om naast een extra voeding ook een warme omslagdoek mee te nemen zodat je baby warm blijft tijdens het voeden. Ook een speentje kan soms werken om je baby in slaap te krijgen dus fijn als deze mee kan. Meestal worden newbornshoots ingepland 10 dagen na de bevalling. De meeste baby’s zijn nog lekker slaperig en de ouders weer fit genoeg om weer op pad te gaan. Vaak is het het eerste echte uitje wat het nieuwe gezin samen heeft.

  Soms als de bevalling heel zwaar is geweest of de baby heeft wat opstart mogelijkheden dan kom ik ook bij je thuis, dit wordt dan met gezin als een lifestyleshoot. Het echte geposeerde, dus in bakjes, mandjes en op een kleed kan ik het beste uitvoeren in de fotostudio.

  Wil je ook een fotoshoot met een pasgeboren baby boeken neem dan contact met ons op!

  Liefs Esther