fbpx
algemeen

Tips voor een boudoirshoot

Tips voor een boudoir shoot

In deze blog deel ik een aantal tips om je te helpen bij de voorbereiding.

Wat is een boudoir of lingerie shoot?

Een boudoirshoot is een fotoshoot speciaal voor de vrouw. Bij boudoirshoot draait het om vrouwelijkheid. Je op en top vrouw voelen en een boost voor je zelfvertrouwen met daarbij als resultaat stijlvolle foto’s. Ook tijdens je zwangerschap kan je een boudoirshoot inplannen zo maak je een blijvende herinnering aan deze bijzonder periode uit jouw leven.

Kleding, haar en make-up

Wat trek je aan tijdens je shoot? In welke kledingitems voel jij je mooi en aantrekkelijk? Dit kan een mooie blouse zijn of een jasje. Het gaat bij de shoot om jou, dit is jouw moment om te stralen dus wees niet verlegen en neem je mooiste lingerie setjes mee. Natuurlijk kunnen we dit combineren met de items in mijn client closet.

Tijdens jouw fotoshoot wil je natuurlijk op je allermooist zijn dus daar horen ook make-up en haarstyling bij. Pas als jij op je allermooist bent kan je ook stralen en dat ga je zeker terugzien in de foto’s. Natuurlijk kan je dit zelf verzorgen maar je kan je ook laten verwennen door een visagist. Ik kan je natuurlijk ook een pakket aanbieden met haar en make-up erbij.

Ga op internet alvast op zoek naar wat voor foto’s jij mooi vind. Welke poses je aan kunt nemen, sla deze foto’s op en deel ze met de fotograaf. Op Pinterest kan je genoeg voorbeelden vinden

De Fotoshoot

Dan is eindelijk de dag van de boudoirshoot aangebroken. Je bent misschien een beetje zenuwachtig want het is natuurlijk niet niks om jezelf op deze manier bloot te geven. Ik zal er alles aan doen om je op je gemak te laten voelen. En voel je je ergens niet goed bij? Geef het dan aan, dit is tenslotte jouw shoot!

Zorg ervoor dat je losse kleding draagt op de dag van de shoot,  strakke kleding laat afdrukken achter in je huid. Hetzelfde geldt voor sokken of strakke bh-bandjes. Als je meerdere setjes meeneemt krijg je meer variatie in je foto’s. Zo haal je echt alles uit je shoot. Denk behalve aan lingerie, een body, ook aan mooie kousen en hakken. Vooraf aan de shoot drinken we een kop koffie of thee en bespreken we je wensen, je kan aangeven welke delen van je lichaam jij het mooist vind zodat we deze met minimaal zacht licht op zijn allermooist in beeld kunnen brengen.

Ben jij na het lezen van deze blog benieuwd geworden wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met ons op.

 

Liefs Esther

ThePerfectWedding.nl Widget

Fotoster Fotografie 9 uit 1 ervaringen