fbpx

Bruidsreportage of een newbornshoot?
Vind de perfecte fotoshoot voor jou

Fotoster, dé fotograaf die gespecialiseerd is in het vastleggen van de meest bijzondere momenten in jouw leven. Of je nu in blijde verwachting bent, net ouder bent geworden of je liefdesverhaal wilt vieren, Fotoster is er om al die kostbare momenten vast te leggen met professionaliteit en passie. Voor elke belangrijk moment uit jouw leven is er een passende fotoshoot. Bekijk hier de verschillende fotoshoots om te kijken of onze stijl aansluit bij jouw wensen. 

Als fotograaf wil je altijd het perfecte plaatje schieten, we zijn dan ook trots op ons werk en laten je daarom graag onze mooiste foto’s zien. Spreekt onze stijl je aan en wil je een fotoshoot boeken maak dan hieronder een afspraak. Kies een van de fotoshoots die hieronder per categorie zijn weergegeven. Klik op de foto en je vind hier meer informatie en de daarbij behorende tarieven . Zit jouw fotoshoot er niet tussen? Neem dan even contact met ons op. We kunnen elke shoot bij ons in de studio uitvoeren, maar indien gewenst ook op locatie. We horen graag jouw wensen….

Je kunt ook een van de brochures downloaden voor mijn werkwijze en de daarbij horende tarieven

Bruidsfotograaf

Jullie liefdesverhaal in beeld gebracht

Trouwen in het buitenland

Destination weddings

Newbornfotograaf

De tederheid van jullie pasboren baby vastgelegd voor altijd

Zwangerschapsfotograaf

Omdat elke zwangerschap bijzonder is

Familiefotograaf

Maak mooie herinneringen samen

Boudoirfotograaf

Omdat elke vrouw dit verdient!

Bedrijfsfotograaf

Het verhaal achter het bedrijf

Fotoster - fotografie met passie & professionaliteit!

Bij Fotoster streven we naar uitmuntendheid in elk aspect van onze fotografie. Onze fotostudio gevestigd Grootebroek in Noord-Holland en natuurlijk kennen we de mooiste plekjes en het beste licht voor adembenemende foto’s. Fotoster Fotografie heeft jarenlange ervaring en streeft ernaar om jouw visie tot leven te brengen. Ik zou het leuk vinden om jullie verhaal in beeld te mogen brengen om zo de herinneringen blijvend te maken. 

Zie ik je binnenkort voor mijn camera?

Fotograaf noord holland

Veelgestelde vragen rondom fotoshoots

Foto’s zijn altijd extra bij te bestellen tegen een meerprijs.

Tijdens de shoot maak ik wel 200-300 foto’s hieruit selecteer ik de mooiste voor jullie meestal zo rond de 30. Zo blijft het voor jullie overzichtelijker en makkelijker om te kiezen.

Ja als jullie hebben aangegeven welke foto’s jullie willen ontvangen worden deze  foto’s nabewerktIk fotografeer in RAW, dat zijn grote bestanden met veel informatie in die foto. Deze foto is nog niet klaar, om de foto’s goed weer te kunnen geven, bewerk ik ze één voor één. Ook zijn er soms meerdere foto’s nodig om die ene topfoto te maken. Bij het bewerken check ik de belichting, de kleurtemperatuur, contrast, etc. Pukkeltjes en blauwe plekken probeer ik zoveel mogelijk weg te werken, maar ik probeer zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te blijven. De foto’s gaan niet zonder mijn nabewerking de deur uit.

In het voorjaar en najaar zijn de kleuren buiten mooi en is de zon nog niet zo fel dus dit zijn mooie tijden voor een buitenshoot. Hoogzomer is een avondshoot de mooiste optie.

Met slecht weer bedoelen we dat er veel neerslag wordt verwacht. Wanneer er slecht weer wordt voorspelt, dan hebben we enkele dagen voor de afspraak contact of je het wilt verzetten of niet. Of  verplaatsten naar een  fotoshoot in de studio.

Een fotoshoot bij Fotoster: Hoe ziet dat eruit?

Neem een kijkje achter de schermen