BOEK NU

Maak een afspraak

Laat een bericht achter en we nemen snel contact met je op

  Schoolfotografie

  Kinderen zoals ze écht zijn! Ieder nieuw schooljaar worden er weer nieuwe schoolfoto’s gemaakt. Voor diverse soorten schoolfotografie kun je bij Fotoster Schoolfotografie terecht.  Wij maken creatieve foto’s met een unieke uitstraling zodat het geen standaard foto wordt 

  Je kunt kiezen voor verschillende achtergronden en poses. Vooraf komen we langs om kennis te maken en de school te bekijken. Tijdens dit bezoek bespreken we meteen je wensen en gaan we op zoek naar een geschikte locatie voor de schoolfoto’s.

  Fotoster komt op school of het kinderdagverblijf om foto’s van jullie kind te maken. Voor het maken van broertjes en zusjes foto’s plant Fotoster een apart moment op school of in de studio in. 

  Nadat Fotoster op school is geweest worden de foto’s in het online on-line bestelsysteem van Fotoster geplaatst. Met de inlogkaart die je van Fotoster hebt ontvangen kun je vanaf nu on-line je bestelling plaatsen. Je kunt kiezen uit digitale foto’s, afdrukpakketten of een combinatie pakket. De foto’s worden afgedrukt op hoogwaardige kwaliteit in vrijwel elk formaat.

  Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord en plaats de bestelling. De foto’s worden door Fotoster op de locatie afgeleverd na het sluiten van de besteltermijn. Indien er vragen of opmerkingen zijn over het bestelsysteem, stuur ons dan gerust een bericht via info@fotoster.nl dan helpen we je graag verder.

  Veel plezier met het bestellen van je favoriete foto’s.

  Fotograaf
  schoolfotograaf

  Voor scholen en kdv’s

  Fotoster is ook actief als schoolfotograaf op scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. De pure en speelse manier van fotograferen wordt ook toegepast tijdens deze fotoshoots. Fotoster zorgt ervoor dat het kind voor even het fotomodel is, dit leidt tot mooie spontane foto’s.

  Fotoster heeft een on-line bestel systeem waardoor er geen extra inspanning wordt gevraagd van de leerkrachten en pedagogisch medewerkers. Nadat alle bestellingen zijn gedaan, worden de foto’s op naam en bestelnummer op school afgeleverd. Indien gewenst kunnen de foto’s tegen geringe bestelkosten ook thuis bij de ouders worden afgeleverd.

  We komen graag eens langs op jullie school om te kijken hoe we samen een mooi schoolfoto-traject kunnen opzetten. Wil je meer info neem dan contact met ons op.

  Broer en Zus shoot inplannen

   Wanneer je vanuit school het bericht hebt gekregen dat je een broer en zusshoot kunt inplannen in de Fotoster studio in Grootebroek, kun je hieronder op de gewenste datum en het gewenste tijdstip een tijdslot reserveren. Je krijgt een bevestiging van het Fotoster team zodra je aanvraag is goedgekeurd.  

  In verband met COVID-19 graag exact op de afgesproken tijd aanwezig zijn. 

  Laden...

  Zie hier ook onze andere diensten

  Fotoster Schoolfotografie

  Fotoster Schoolfotografie verzorgt schoolfoto’s voor kinderdagverblijven, basisscholen en peuterspeelzalen. Wij maken niet alleen maar portretfoto’s, maar ook vrije opnames zodat de foto’s net weer even anders zijn. Ieders wensen zijn anders, dat weten we als geen ander.

  Schoolfotografie biedt voor mij veel leuke uitdagingen. De liefde voor fotografie en kinderen doorvoeren in mijn foto’s zodat ook een schoolfoto om te genieten is! We maken er een feestje van.

  document.addEventListener( 'wpcf7submit', function( event ) { if ( '528' == event.detail.contactFormId ) { console.log( "The contact form ID is 528." ); // do something productive } }, false );