fbpx

Welkom in de wonderlijke wereld van zwangerschapsfotografie...

Welkom bij onze prachtige wereld van zwangerschap voor iedereen die wil genieten van een betoverende ervaring vol liefde, licht en natuurlijkheid.

Het is mijn passie om deze bijzondere momenten vast te leggen in tijdloze beelden die jullie voor altijd zullen koesteren.

Hoewel elk moment van je zwangerschap speciaal is, zijn er bepaalde periodes die bijzonder geschikt zijn voor een zwangerschapsshoot. Over het algemeen is de beste tijd tussen de 30e en 36e week van je zwangerschap.

Op dat moment is je buik mooi rond en vol, maar voel je je waarschijnlijk nog comfortabel genoeg om deel te nemen aan de fotosessie.

Onze stijl & aanpak

Elke zwangerschap is uniek, en daarom benaderen we elke fotosessie met een persoonlijke touch. Voorafgaand aan de shoot bespreken we graag jouw wensen en verwachtingen. Of je nu droomt van intieme portretten, gezinsfoto's of artistieke composities, we passen onze aanpak aan om jouw visie tot leven te brengen..

Zacht licht buiten

Licht speelt een cruciale rol in het creëren van de sfeer van een foto. Onze voorliefde voor zacht en verfijnd licht brengt een dromerige en tijdloze uitstraling aan de foto's.We maken gebruik van natuurlijk licht om een zachte en warme sfeer te creëren die de natuurlijke kenmerken van jullie baby accentueert. Maar hou je meer van donker en stoer ook dat kan in de studio. Het resultaat is een reeks foto's die niet alleen prachtig zijn, maar ook de onschuld en puurheid van de zwangerschap weerspiegelen

Het is onze missie om jouw unieke reis op een betekenisvolle manier vast te leggen, zodat je deze kostbare momenten voor altijd kunt koesteren.

 

Program Image

Ons starttarief

incl 8 digitale foto's
195
  • Incl 8 digitale foto's en de mogelijkheid om extra foto's bij te bestellen.
  • fotoshoot in eigen kleding
  • Klantengalerij met 20-25 foto's om uit te kiezen
Basis