fbpx

Van een zwangerschapsshoot tot een boudoirshoot: Fotoster laat jouw foto's spreken

Bij Fotoster begrijpen we de kracht van beelden. Een fotoshoot is niet alleen een momentopname; het is een waardevolle herinnering die een leven lang meegaat. Of je nu in blijde verwachting bent, net ouder bent geworden, of je moment van eeuwige liefde gaat vieren met een bruidsreportage. Als getalenteerde fotografen leggen jouw meest waardevolle momenten vast met precisie en passie.

Kies Fotoster voor jouw fotoshootervaring en ontdek de magie van beelden die blijven leven, voor altijd.

Download een van onze brochures voor onze werkwijze en tarieven en bekijk ons portfolio. 

Leg je herinneringen vast met een fotoshoot voor elke gelegenheid

Een newbornshoot bij Fotoster vangt de onschuld van je pasgeboren engel op een unieke en tedere manier. Het vastleggen van die eerste momenten van pure onschuld is een investering in herinneringen die voor altijd zullen blijven bestaan. Als fotograaf begrijpen we de gevoeligheid van deze tijd en zorgen voor een rustige en ontspannen sfeer voor zowel jou als je baby.

Een zwangerschapsshoot bij Fotoster is een viering van het leven dat groeit binnenin jou. Onze experts werken met jou samen om de gloeiende schoonheid van het moederschap vast te leggen. Deze fotoshoots zijn niet alleen een kans om de prachtige veranderingen in je lichaam vast te leggen, maar ook om de opwinding en liefde te vangen terwijl je je voorbereidt om ouder te worden.

Voor degenen die klaar zijn om de knoop door te hakken en eeuwige liefde te beloven, is onze bruidsreportage een kunst op zich. Fotoster-camerakunstenaars vangen niet alleen de glimlachen en geloften, maar ook de subtiele momenten van tederheid en oprechte emotie die deze dag zo speciaal maken. Deze foto’s zullen dienen als een tijdloze herinnering aan de liefde die jullie delen.

Waarom is het doen van een fotoshoot zo waardevol? Omdat het niet alleen gaat om het vastleggen van beelden; het gaat om het vastleggen van emoties, liefde en verbondenheid. Het zijn deze beelden die je terugvoeren naar die bijzondere momenten in het leven, keer op keer. Het zijn deze foto’s die je laten glimlachen, zelfs op de donkerste dagen.

Bij Fotoster begrijpen we de waarde van herinneringen en we zijn toegewijd om ze vast te leggen in hun meest pure en echte vorm. Of het nu gaat om een intieme newbornshoot, een stralende zwangerschapsshoot of een hartverwarmende bruidsreportage, onze fotografen zijn er om jouw momenten onvergetelijk te maken.

Een fotoshoot bij fotoster: zo ziet dat eruit

Neem een kijkje achter de schermen

Fotograaf noord holland

Veelgestelde vragen rondom fotoshoots

Foto’s zijn altijd extra bij te bestellen tegen een meerprijs.

Tijdens de shoot maak ik wel 200-300 foto’s hieruit selecteer ik de mooiste voor jullie meestal zo rond de 30. Zo blijft het voor jullie overzichtelijker en makkelijker om te kiezen.

Ja als jullie hebben aangegeven welke foto’s jullie willen ontvangen worden deze  foto’s nabewerktIk fotografeer in RAW, dat zijn grote bestanden met veel informatie in die foto. Deze foto is nog niet klaar, om de foto’s goed weer te kunnen geven, bewerk ik ze één voor één. Ook zijn er soms meerdere foto’s nodig om die ene topfoto te maken. Bij het bewerken check ik de belichting, de kleurtemperatuur, contrast, etc. Pukkeltjes en blauwe plekken probeer ik zoveel mogelijk weg te werken, maar ik probeer zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te blijven. De foto’s gaan niet zonder mijn nabewerking de deur uit.

In het voorjaar en najaar zijn de kleuren buiten mooi en is de zon nog niet zo fel dus dit zijn mooie tijden voor een buitenshoot. Hoogzomer is een avondshoot de mooiste optie.

Met slecht weer bedoelen we dat er veel neerslag wordt verwacht. Wanneer er slecht weer wordt voorspelt, dan hebben we enkele dagen voor de afspraak contact of je het wilt verzetten of niet. Of  verplaatsten naar een  fotoshoot in de studio.

Lees hier het laatste nieuws