fbpx
BOEK NU

Maak een afspraak

Laat een bericht achter en we nemen snel contact met je op

  Welcome image

  Fotograaf Esther

  Hi, dit ben ik Fotograaf Esther Pronk en tevens oprichter van Fotoster Fotografie. Ik zou het superleuk vinden om  voor jullie een mooie fotoshoot te mogen verzorgen.

  In mijn werk als  zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, gezinsfotograaf en bruidsfotograaf  werk ik met alle liefde en geduld. Neem een kijkje in mijn portfolio en kijk of mijn stijl aansluit bij jullie wensen.

   

  Mijn werkwijze

  Mijn stijl kan het beste worden omschreven als licht, liefdevol en spontaan. Als het weer het toelaat fotografeer ik graag in de buitenlucht  waar de spontane momenten vaak vanzelf ontstaan. Ook in de studio ga ik samen met jou op zoek naar die momenten waarop ik je spontaan in beeld kan brengen.

  De kwaliteiten die bij mij horen zijn spontaan, enthousiast, rustig, geduldig en ik werk kindgericht.  Ik denk graag met je mee over hoe we samen de mooiste foto’s kunnen maken.  Tijdens de shoot zorg ik voor een gezellige en ontspannen sfeer zodat de fotoshoot een mooie ervaring voor jullie wordt.

  Het werken met kinderen heeft altijd al in mijn bloed gezeten want met 10 jaar aan kinderopvangervaring weet ik hoe ik in moet spelen op de behoefte van jouw kindje.  Na een omscholing van vele cursussen heb ik ondertussen 10 jaar ervaring als professioneel fotograaf.

  Image name

  Samenwerking

  Omdat Samenwerking ons beter maakt. Hebben wij in 2023 besloten om onze krachten te bundelen zodat we een nog groter aanbod aan fotografie kunnen realiseren. 

  schoolfotogaaf

  Hi, ik ben Pascalle

  Naast een samenwerking met Fotoster op het gebied van schoolfotografie heb ik ook een eigen onderneming in Fotografie
   
  Met mijn creatieve Brain en tomeloze energie ben ik fotograaf en coach ik ondernemers op gebied van beeldvorming online. 
  Ik leer hoe ondernemers hun business verhaal kunnen vertalen naar beeld en hoe ze deze het beste online kunnen inzetten. Denk aan een website of social media.
  Ik richt me op zakelijke, vastgoed  en dierenfotografie. 
   
  Wil je in contact komen met mij? Mail mij persoonlijk via Pascalle@fotoster.nl
   
  Program Image
  Program Image
  Program Image

  Lees ons Laatste nieuws...