fbpx
algemeen

Huwelijk in Medemblik

Ons eerste huwelijk in Medemblik was op 25-11-2021. Dit huwelijk was door Corona al 2 keer uitgesteld dus extra blij was iedereen dat het huwelijk gewoon kon doorgaan. ( Niet wetende dat er een paar weken later weer een strenge lockdown volgde ūüėČ

Ik moet eerlijk bekeken dat ik toch stiekem wel een beetje nerveus was de dag van te voren. Het is ons eerste huwelijk samen waarin Karin de rol van videograaf aanneemt en ik de fotografie verzorg. Daarom toch even contact had gezocht met het Radboud ¬†waar de ceremonie plaats gaat vinden. Ik zelf was hier nog nooit geweest en het stelde mij gerust dat Karin en ik even mochten kijken zodat we van te voren een beeld kregen wat te verwachten. Het Radboud is namelijk een mooie locatie maar heeft wel wat lastige lichtomstandigheden voor het maken van mooie foto’s dus fijn om dat alvast te ervaren. Met een goed gevoel keren we terug naar huis, op naar de dag van morgen!

En dan is het zover…We starten de middag met de fotoshoot. Het is wat fris maar prachtig fotoweer. We gaan naar naar de Vooroever ene mooi natuurgebied, waar de lucht prachtig blauw is en er aan de hemel zelfs een regenboog verschijnt. Hoe bijzonder is dat op je trouwdag! Ik maak een reportage van gezinsfoto’s en natuurlijk het bruidspaar zelf. Dan opeens valt dan toch de bui en besluiten wat eerder dan gepland al naar Radboud te gaan. Daar aangekomen maken we natuurlijk nog wat foto’s en dan al snel is het tijd voor de ceremonie. Tijdens de de ceremonie is er mooie muziek en er zijn mooie woorden. Wat bijzonder om dit zo van de zijlijn mee te mogen maken. Na het JA woord en de kus gaat het gehele gezelschap naar buiten voor een erehaag en de groepsfoto. Hierna weer snel naar binnen waar de bruidstaart wordt ¬†aangesneden en wordt er natuurlijk getoast op het bruidspaar!

Na de toast is het voor ons het moment op het bruidspaar te feliciteren en te bedanken voor de mooie dag. Vol nieuwe indrukken en met zo’n 1000 foto’s en veel filmmateriaal is het voor tijd om naar huis te gaan!

Op naar 2022 waar we nog meer huwelijken samen mogen fotograferen!

Ga jij ook trouwen in 2022? Neem dan snel contact met ons op om te kijken of wij nog een plekje vrij hebben voor jullie huwelijk.

 

Liefs

Karin & Esther

 

 

 

ThePerfectWedding.nl Widget

Fotoster Fotografie 9 uit 1 ervaringen