fbpx

Fotoster als jouw bruidsfotograaf in Noord holland of trouwen  jullie op een andere locatie. Fotoster reist graag met jullie mee.

Wauw, jullie hebben trouwplannen gefeliciteerd met jullie verloving en de mooie reis die voor jullie ligt naar de grote dag! Bij het plannen van jullie perfecte bruiloft is het vinden van de juiste bruidsfotograaf een cruciale stap. Maak kennis met  Fotoster, dé bruidsfotograaf in Noord holland die jullie speciale momenten met veel liefde zal vastleggen. Bekijk hier ons portfolio om te kijken of onze stijl aansluit bij wat jullie zoeken in een bruidsfotograaf. Fotoster staat bekend om het vastleggen van waardevolle momenten op een romantische en liefdevolle manier. De stijl hierbij is, natuurlijk, spontaan en zacht.

Wat maakt Fotoster uniek?

Met ruim 10 jaar ervaring als fotograaf en eigen fotostudio weet ik hoe ik jullie op je allermooist op de foto kan krijgen. Ik geef jullie tips en stel jullie om je gemak. Geen geforceerde lach in de camera maar gewoon lekker los en spontaan en zoals jullie zelf zijn. Dat zijn vaak de mooiste foto’s om terug te zien en te delen met familie en vrienden.

Ook is het mogelijk een tweede fotograaf in te zetten en komen we graag als team om zo geen moment te missen van jullie dag. Liever bewegende beelden? Een van ons kan ook een afterweddingvideo maken zodat je de sfeer van de dag met alle hoogtepunten nog eens kunt herbeleven.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek  bespreken we al jullie wensen en onze mogelijkheden

Laat jullie huwelijk schitteren met prachtige herinneringen, vastgelegd door de lens van Fotoster

Plan jouw droomhuwelijk samen met Fotoster  en neem contact met ons op voor jullie bruidsreportage