fbpx
zwanger

Wat is de beste tijd voor een zwangerschapsshoot

Wat is nou de beste tijd voor een zwangerschapsshoot? Deze vraag krijg ik regelmatig.

Een zwangerschap blijft bijzonder. Je buik die steeds groter wordt en het wonder wat hierin groeit. Het gevoel van zwanger zijn ben je meestal na 40 weken kwijt. Hoe mooi is dit om hier een blijvende herinnering van te maken…Dat doe je met een zwangerschapsfotoshoot.

Natuurlijk is iedereen zwanger op haar eigen manier maar de mooiste tijd vind ik zelf tussen de 30 en 36 weken. Dan ben je als zwangere vrouw vaak op je mooist. Je voelt je dan ook het beste, je buik zit nog niet ’teveel in de weg’.  Je houdt nog geen vocht vast en je buik is goed zichtbaar. Kortom ideale omstandigheden voor een zwangerschapsshoot. Er zijn wel eens uitzonderingen die hun shoot eerder of later doen maar ook dat hangt er van af hoe je zwanger bent. Is het je eerste zwangerschap of ben je al eens zwanger geweest? Hier hou ik ook rekening mee als ik een aanvraag krijg voor een zwangerschapsshoot.

Deze dame was bijvoorbeeld nog maar 27 weken zwanger maar zoals je ziet is haar buikje al goed zichtbaar dus prima voor een zwangerschapsfotoshoot. Maar ook een zwangerschapsshoot  met 38 weken weken en zelf een met 40 weken heb ik al eens uit mogen voeren best spannend zo op het laatste moment… Ook heb ik wel eens een zwangerschapshoot in de agenda gehad die niet doorging omdat het kindje er al was.

Zo zie je maar wat is de beste tijd is voor een zwangerschapsshoot kan voor iedereen verschillend zijn. Maar mijn ervaring als zwangerschapsfotograaf zegt wel, beter te vroeg de afspraak inplannen dan te laat.

Wil je ook een zwangerschapsshoot reserveren neem dan contact met ons op

Liefs Esther

ThePerfectWedding.nl Widget

Fotoster Fotografie 9 uit 1 ervaringen