fbpx
zwanger

Wat trek je aan tijdens een zwangerschapsshoot?

Wat trek je aan tijdens een zwangerschapsshoot? Als je een fotoshoot bij Fotoster boekt krijg je altijd een kledingadvies. Hierin staan verschillende tips die je kan meenemen voor jouw zwangerschapshoot. In de studio heb ik verschillende jurken hangen van mii estilo hier mag je  gebruik van maken tijdens jouw fotoshoot. Kies je liever voor je eigen kleding dan vindt je in deze blog een aantal kledingtips voor een zwangerschapsshoot.

Neem tijdens je fotoshoot verschillende items mee zodat we kunnen afwisselen en samen kunnen besluiten wat mooi bij elkaar en bij de setting past. Bekijk voorafgaand aan de fotoshoot voorbeelden op internet en social media. Welke foto’s en stijl vind jij mooi? Wat past bij jou? Bespreek dit met de fotograaf zodat ze weet waar ze naar toe moet werken.

Hou jij van lichte foto’s? Draag dan zachte lichte kleuren zoals wit, neutrale tinten of pastelkleuren. Hou jij meer van stoere contrastrijke foto’s? Draag dan warme aardetinten of donkere kleding.Hou jij van zwart-wit foto’s? Draag dan zwarte kleding of donkere kleding in combinatie met lichte tinten. Dit levert de mooiste zwart-wit foto’s op.

Zorg dat de kleding die je kiest waarbij de contouren van je buik goed zichtbaar zijn. Dit kan door mooi aansluitende kleding te dragen zoals een strakke jurk of top met spijkerbroek. Creëer de contouren door te werken met een riem of strik en door je handen om je buik tijdens de fotoshoot Jouw buik moet de aandacht trekken op de foto. Draag daarom rustige, effen kleding tijdens de zwangerschapsfotoshoot. Geen drukke prints, streepjes of teksten, dit leidt alleen maar af. Ook voor sieraden en horloges, hou het zo rustig en fijn mogelijk.

Als afsluiter van deze blog de allerbelangrijkste tip!

Kies kleding waarin jij je goed voelt en die bij je past. Ook al past jouw kleding misschien niet helemaal in het aangeven advies als jij je hier fijn in voelt dan straal je dat uit. En dat is dan ook wat je graag terug ziet op de foto!

 

Zie ik jou binnenkort stralen voor mijn camera?

Neem dan contact met mij op!

Liefs Esther

ThePerfectWedding.nl Widget

Fotoster Fotografie 9 uit 1 ervaringen