fbpx
zwanger

Zwangerschapsjurken voor fotoshoots

Waar vind ik zwangerschapsjurken voor Fotoshoots? In deze blog lees je het!

Tijdens mijn zwangerschapsshoots werk ik graag met zwangerschapsjurken die speciaal gemaakt zijn voor zwangerschapsfotoshoots. Het geeft het net dat beetje extra aan de foto en je zwangere buik komt vaak prachtig uit in deze mooie jurken.  Als je een zwangerschapsshoot bij Fotoster boekt kan je in de fotostudio een keuze maken uit een van de jurken uit mijn Client closet. Ik werk graag met de prachtige jurken van Mii estillo  Deze jurken heb ik in allerlei soorten, kleuren en maten zodat er voor alle zwangere dame een passende jurk is om te kunnen dragen. De kosten van deze jurken lopen uiteen tussen de € 150-250 en hoger dus een beetje te gek om te kopen voor jouw zwangerschapshoot. Ook heb ik een aantal zwangerschapsjurken van ditislot in mijn studio hangen ook een fijn merk en is wat betaalbaarder. Hier kan je al jurken kopen vanaf €50 deze leuke jurken kan je ook na je fotoshoot ook nog eens kan dragen.

Een zwangerschapsjurk huren is ook een optie

Mocht je eens een keer wat anders willen tijdens jouw zwangerschapshoot dan kan je ook een zwangerschapsjurk huren bij Classyfique in Hoorn. Laatst mocht ik tijdens een zwangerschapsfotoshoot 4 van deze zwangerschapsjurken gebruiken. Hoe mooi is dat! En mooi dat waren ze zeker ook voor de niet zwangere dames trouwens 😉 Weer eens wat anders dan ik in mijn Client Closet heb hangen maar zeker voor herhaling vatbaar. De kosten voor het huren van de jurken gaan vanaf €35. Ik als fotograaf kan deze jurken huren voor een fotoshoot maar als jij voor jezelf een fotoshoot in de planning hebt kan je ook je jurk huren zodat je kan stralen tijdens de fotoshoot.

Zou jij nu ook een mooie zwangerschapsshoot willen boeken neem dan contact met me op via de contactpagina of stuur een mail met jouw wensen naar info@fotoster.nl

Wie weet tot snel!

Liefs Esther

 

 

Zwangerschapsjurken

 

ThePerfectWedding.nl Widget

Fotoster Fotografie 9 uit 1 ervaringen