fbpx
newborn

Wat kost een newbornshoot?

Wat kost een newbornshoot?

In deze blog vertel ik je er alles over…

De komst van een jouw pasgeboren baby is een van de bijzonderste momenten uit je leven, een moment dat je voor altijd wilt koesteren. Een newbornshoot is een perfecte manier om deze kostbare momenten vast te leggen, en hoewel sommigen misschien aarzelen vanwege de kosten, is het belangrijk om te begrijpen waarom dit een investering in onbetaalbare herinneringen is. Bij Fotoster begrijpen we de waarde van deze herinneringen en bieden we een onvergetelijke newbornshoot-ervaring.

De kosten van een newbornshoot kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, de duur van de sessie en de ervaring van de fotograaf. De gemiddelde prijs voor een newbornshoot ligt tussen de 200 en 500 euro. Bij Fotoster bieden we 2 newbornpakketten een van 250 en van 325 euro.  Natuurlijk is dit een behoorlijke uitgave maar het is belangrijk om te realiseren dat de herinneringen die je vastlegt, werkelijk onbetaalbaar zijn. De eerste dagen en weken van het leven van je baby vliegen voorbij, en voor je het weet, zijn ze al gegroeid. Een newbornshoot stelt je in staat om die kostbare momenten voor altijd vast te leggen, zodat je er nog vele jaren van kunt genieten.

Bij Fotoster begrijpen we dat het vastleggen van deze momenten van onschatbare waarde is. Als getalenteerd fotograaf heb ik ervaring in het vastleggen van de tederheid en puurheid van pasgeboren baby’s. Ik zorg voor een comfortabele en veilige omgeving voor zowel de baby als de ouders, zodat de fotosessie soepel verloopt. We besteden aandacht aan elk detail, van de zachte belichting tot de schattige props, om ervoor te zorgen dat de foto’s van topkwaliteit zijn. Omdat er alle tijd wordt genomen en ik mee ga in het ritme van jullie kindje kan de shoot 2-3 uur duren

Een newbornshoot bij Fotoster is niet alleen een fotosessie, maar een waardevolle ervaring die je voor altijd zult koesteren. De glimlach van je baby, de kleine handjes en voetjes, de liefdevolle blikken van de ouders; al deze momenten worden vastgelegd en vereeuwigd. Het is een investering in het verleden, het heden en de toekomst.

Dus, hoewel de kosten van een newbornshoot misschien initieel afschrikken, is het belangrijk om de onschatbare waarde van de herinneringen die je vastlegt in overweging te nemen. Bij Fotoster begrijpen we die waarde en staan we klaar om je te helpen kostbare momenten vast te leggen die een leven lang meegaan. Het is een investering in geluk en liefde, en dat is werkelijk onbetaalbaar.

Vind jij het de investering waard?

Boek dan nu jouw newbornshoot bij Fotoster

ThePerfectWedding.nl Widget

Fotoster Fotografie 9 uit 1 ervaringen